• An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

Foto:etphotography.eu

ragn bilde
Ragnhild Sørvik Anderssen : gestaltcoach, gestaltterapeut, veileder og kursholder.

 

Etter å ha gjennomført utdannelsene gestaltcoach og gestaltterapi, hatt over 90 egenterapitimer/gruppeterapitimer og utforsket ulike eksperiment/øvelser har jeg blitt mer kjent med ulike sider av meg selv. Jeg er blitt mer oppmerksom på mine valgmuligheter i ulike situasjoner og blitt mer kjent med hvor nyttig samspillet mellom tanker, kropp og følelser har vært for meg. Dette har vært en unik erfaring som jeg ikke ville vært foruten. Jeg er oppmerksom på samspillet mellom kropp, tanker og følelser daglig. Jeg valgte på bakgrunn av utdannelsene og mine erfaringer å etablere MittFokus.no.

Jeg har over 20 års erfaring med saksbehandling og veiledning, de siste årene innen endring og motivering. Dette er et arbeid jeg trives med og som har gjorde at jeg utdannet meg videre innen kommunikasjon. Jeg ble ferdig en 2 årig utdannelse som gestaltcoach fra Norsk Gestaltinstitutt Høyskole våren 2014.  

Etter at jeg var ferdig utdannet gestaltcoach ønsket jeg imidlertid å fortsette med gestaltmetoden, så jeg valgte å gå videre på gestaltterapistudiet. Dette er et 4 års deltidsstudie. Jeg var ferdig i juni 2017 og tar imot kunder/klienter som ønsker terapi. Jeg får jevnlig veiledning/kollegaveiledning på noe av mitt arbeid som gestaltterapeut for å kunne utvikle meg videre som terapeut og for å følge retningslinjene til Norsk Gestalt Forening der jeg er medlem. 

Jeg er veldig opptatt av den gode samtalen, være en støttespiller og en trygg samarbeidspartner. Jeg er videre opptatt av den gestaltiske måten å tenke på der vi blir til i møte med andre. Det er i relasjon til andre at vi vokser og utvikler oss. Ved å være mer oppmerksom på hvordan du har det i møte med andre, gjør at vi kan bli bedre kjent med oss selv og hvodan vi endrer oss i forhold til hvem vi er sammen med.   

Jeg har både individuelle timer, gruppetimer og parterapi. Jeg har satt opp div. kurs/work shop under kurs i Bergen.  

Jeg har kontordag annenhver onsdag og hver fredag i Bergen. Ta kontakt for mer informasjon  eller timebestilling på tlf. 48036905, e-mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.  eller bestill direkte på forsiden.